Een bedrijf met jarenlange ervaring

WIJ WERKEN PROFESSIONEEL EN OP EEN TRANSPARANTE MANIER

Het bedrijf WW Services biedt in zijn 30-jarige aanwezigheid in de industrie reparatie-, onderhouds- en installatiediensten voor injectiemachines.
Jarenlange ervaring heeft geresulteerd in samenwerking met de grootste fabrieken ter wereld, wat ons verzekerde dat we ons werk professioneel doen.

Hooggekwalificeerd personeel dat in de kortst mogelijke tijd naar de klant reist en professioneel advies geeft, uitgerust met gespecialiseerde service- en diagnosetools.

Waarom wij ?

Garantie voor servicekwaliteit

Jarenlange ervaring stelt ons in staat om zonder angst samen te werken met de meest veeleisende klanten. Onze kracht zijn mensen die met passie hun werk doen en oog hebben voor de kleinste details.

Snelheid van handelen

Een efficiënt, storingsvrij machinepark is de basis voor het succes van uw bedrijf. Laat onderhoudsproblemen en productieonderbrekingen niet leiden tot financiële verliezen in uw bedrijf!

Professionaliteit en vertrouwen

Onze klanten kunnen rekenen op een hooggekwalificeerd team van experts in de branche. Naast uitgebreide technische ondersteuning geven wij ook professioneel advies over de bediening van machines

Onze autos

Voel je vrij om contact met ons op te nemen

We bieden een breed scala aan onderhoudsdiensten, rekening houdend met individuele behoeften, we voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten.