Wij bieden

Jarenlange ervaring stelt ons in staat om zonder angst samen te werken met de meest veeleisende klanten.

Onze kracht zijn mensen die met passie hun werk doen en oog hebben voor de kleinste details.

Hoge kwalificaties en uitgebreide technische ondersteuning

Onze diensten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Dit systeem van werken resulteerde in samenwerking met de grootste fabrieken ter wereld, wat ons het vertrouwen gaf dat we ons werk professioneel en zelfverzekerd doen.

Onze klanten kunnen rekenen op een hooggekwalificeerd team van experts uit de industrie.

Naast uitgebreide technische ondersteuning geven we ook professioneel advies over de bediening en het onderhoud van de machine.

Slijpservices, regeneratie en vervanging van versleten elementen in injectiemachines zijn de sleutel tot een goede werking van uw machine en dus geen financiële verliezen bij een onverwachte storing.

Demontage van versleten elementen

Demontage van versleten elementen in injectiemachines bestaat uit het demonteren van machinecomponenten en het controleren op slijtage en beschadigingen. De reikwijdte van de service omvat het vervangen van versleten of beschadigde onderdelen door nieuwe en het opnieuw monteren van machineonderdelen. Deze taak wordt uitgevoerd door een monteur die bekend is met de bediening en het onderhoud van vormmachines en een goed begrip heeft van de daarin gebruikte onderdelen. Werk uitgevoerd door zeer bekwame technici met goede probleemoplossingsvaardigheden en het vermogen om problemen te identificeren en op te lossen.

Oppervlakte slijpen

Wij bieden vlakslijpen en boren aan in verschillende soorten machines en oppervlakken. Onze ervaren monteurs kunnen nauwkeurig slijpen en boren in het oppervlak van diverse materialen. We hebben de mogelijkheid om componenten met zeer nauwe toleranties te bewerken en onze klanten service van de hoogste kwaliteit te bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Vervanging van versleten elementen

Onze hooggekwalificeerde technici zijn in staat om versleten onderdelen in spuitgietmachines te vervangen. Zij hebben de vaardigheden en kennis die nodig zijn om de staat van de machine te beoordelen en de nodige reparaties uit te voeren. Afhankelijk van het type machine kunnen ze componenten vervangen zoals afdichtingen, lagers, aandrijvingen en andere onderdelen die na verloop van tijd mogelijk versleten zijn. Ook kunnen zij de machine inspecteren op tekenen van slijtage of schade en eventueel onderhoud of reparaties uitvoeren. Onze technici kunnen uw machine ook kalibreren om ervoor te zorgen dat deze in optimale staat verkeert.

Machine waterpas stellen en instellen

Nivelleren en uitlijnen in vormmachines is een complex proces dat een bekwame technicus vereist. Onze technici begrijpen het besturingssysteem van de machine en de principes van hun werk. Zij hebben ervaring met het instellen van de juiste parameters en het correct afstellen van de machine. We kunnen machine-instellingen aanpassen om een ​​consistente en nauwkeurige productie te garanderen.

Vervanging van afdichtingen

Wij bieden vervanging van afdichtingen en visuele inspectie op lekken. We bieden ook gespecialiseerde installatie- en inspectiediensten om ervoor te zorgen dat afdichtingen correct zijn geïnstalleerd en dat er geen lekken zijn. We zijn ervan overtuigd dat onze diensten aan uw eisen voldoen en ervoor zorgen dat uw machines soepel en efficiënt blijven werken.

Montage en inbedrijfstelling van machines

Wij bieden demontage, montage en inbedrijfstelling van machines. Onze diensten omvatten het installeren van de machine, het configureren van de benodigde systemen, het aansluiten van de machine op de voeding en het testen van de machine om er zeker van te zijn dat deze goed werkt. We bieden ook technische ondersteuning en probleemoplossing om de machine soepel te laten werken.

Machinaal transport

Ons bedrijf bestaat al vele jaren en in die tijd hebben we een zeer breed scala aan logistieke ondersteunende diensten opgebouwd, waardoor we transportdiensten kunnen aanbieden. Bij ons kunt u de machine overal ter wereld vervoeren. Wij helpen u graag met alle aspecten van transport, van inpakken en laden tot deur-tot-deur levering. Wij bieden een veilige en betrouwbare service en zorgen ervoor dat uw machines in perfecte staat aankomen. We streven er altijd naar om de beste klantenservice en ondersteuning te bieden, dus als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt dat u ons overweegt voor uw logistieke behoeften.

Contacteer ons alsjeblieft

We bieden een breed scala aan onderhoudsdiensten, rekening houdend met individuele behoeften, we voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten.