• +31 541299957
  • igorwaiswaser@hotmail.com

Klantrelaties

Klantrelaties

Wij streven naar langdurige klantrelaties. Bij een goede samenwerking zijn de termen ’transparantie’ en ‘vertrouwen’ van groot belang. WW Services heeft niet voor niets een klantenkring met multinationals. Wij hebben een uitstekende vertrouwen opgebouwd, omdat wij voor beter en slimmer werken kiezen. Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. Wij zijn wereldwijd inzetbaar en de technici spreekt engels. Wij zorgen ervoor dat uw werktuigbouwkundige installaties optimaal functioneren.

installatie bouwkundeUitstekende reputatie!

Wij werken met grote multinationals, waar we een uitstekende reputatie hebben opgebouwd. Ons succes is het verlenen van een goede service, reparaties en het installeren van machines. Wij bieden fullservice op het gebied van machines en zorgen voor de beste resultaten. Door het opbouwen van een goede relatie met de klanten hebben veel bedrijven het vertrouwen in WWservices. Een onderdeel van een goede service is communicatie daarom is ons technici vertrouwd met het Engels. WWservices is de specialist die u nodig heeft. Wij hebben de juiste vakkennis, middelen en ervaring om aan al u behoeften te voldoen.

Door onze grote klantenkring zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, bereikbaar voor het verhelpen van storingen. Voor meer informatie of het aanvragen neemt u gerust contact met ons op.

Vragen? Klik Hier

Translate »